Iran University of Medical Sciences

بازدید نمایندگان وزارت بهداشت و معاونت تحقیقات و فناوری از مرکز تحقیقات تکنولوژی بهداشت محیط

| تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۹/۱۸ |
به دنبال درخواست مرکز تحقیقات تکنولوژی بهداشت محیط مبنی بر پذیرش دانشجوی دکترای پژوهشی، نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در روز سه شنبه مورخ 14//9/96 جهت بررسی امکانات و توانمندی های موجود از مرکز تحقیقات تکنولوژی بهداشت محیط و دانشکده بهداشت بازدید به عمل آوردند. آقای دکتر محمود علی محمدی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماینده وزارت بهداشت و سرکار خانم یزدانفر کارشناس مسئول بخش دکترای پژوهشی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه در جلسه ای که با حضور ریاست و سایر اعضای مرکز تحقیقات برگزار شد با اعضای مرکز به بحث و تبادل نظر پرداختند. در این جلسه آقای دکتر فرزادکیا ریاست مرکز و آقای دکتر جنیدی ریاست دانشکده ضمن خوش آمدگویی به ارائه توانمندی های مرکز و فعالیت های صورت گرفته پرداختند. در ادامه به همراه با سایر اعضا از امکانات و محل مرکز تحقیقات و همچنین آزمایشگاه ها و بخش های مختلف دانشکده بازدید به عمل آوردند.

CAPTCHA code
دفعات مشاهده: 643 بار   |   دفعات چاپ: 92 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر